Click here for Myspace Layouts

Wednesday, 13 April 2011

Asmara 2 (2011) SDTV TV3 AVI Mediafire Update Episod 5

Asmara 2 (2011) SDTV TV3 AVI Mediafire

Sinopsis
Lanjutan daripada musim lalu, Asmara seperti kehilangan semangat dan menjadi murung. Nek Mah sentiasa mengingatkan Asmara tentang tanggungjawabnya kepada Adam (anak Zaliya).

Zaliya yang dianggap sudah meninggal dunia sebenarnya berada dalam koma kerana Sahlan sengaja menyembunyikannya daripada pengetahuan Asmara. Sahlan mahu menyingkir Asmara daripada kehidupan Zaliya buat selama-lamanya dan enggan mengakui Adam sebagai cucunya.

Selepas tiga bulan, Asmara mengambil keputusan untuk mengahwini Melati atas desakan semua dan demi Adam. Pada hari perkahwinan Asmara dengan Melati, Zaliya sedar dari koma. Zaliya kecewa kerana Asmara menganggapnya sudah mati dan anaknya kini dalam jagaan Asmara. Zaliya memulakan kehidupan baru dengan semangat positif atas bantuan kakaknya, Tria.

Suatu hari, Asmara terserempak dengan Zaliya tetapi Zaliya berjaya menyembunyikan rahsianya. Sejak itu, fikiran Asmara terganggu kerana wajah Suhana saling tidak tumpah seperti Zaliya.

Melati yang kini sudah hamil sedar bahawa Asmara masih mencintai Zaliya. Masing-masing sengsara dengan perasaan cinta, cemburu dan prasangka tanpa menyedari muslihat Ferhad yang akan membahayakan nyawa si kecil yang tidak berdosa. Apakah Zaliya akan berterus-terang dengan Asmara? Masih adakah peluang kedua bagi Asmara dan Zaliya?

Pelakon (WATAK BARU)
Fezrul Khan sebagai Ferhad, Marsha Londoh sebagai Zira, Hairul Azreen sebagai Fikri dan Marisa Yasmin sebagai Noreen.

Info
www.tv3.com.my

Download

MEDIAFIRE AVI

Episod 1
http://adf.ly/jzvJ

Episod 2
http://adf.ly/qUeE

Episod 3
http://adf.ly/vJJa

Episod 4
http://hotfile.com/dl/112473378/3aff12f/Asmara.Ep04.avi.html

Episod 5 ~terbaru~
http://hotfile.com/dl/113619426/2c75c94/Asmara.Ep05.avi.html

No comments:

Post a Comment

    follow me on Twitter
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...