Click here for Myspace Layouts

Gadget terkini
 • Gadget adalah benda teknologi kecil (seperti peranti atau perkakas an) yang mempunyai fungsi tertentu, tetapi sering dianggap sebagai hal yang baru. Alat yang selalu dianggap lebih tidak biasa atau cerdik direka dari benda teknologi normal pada ketika penemuan mereka. Gadget kadang juga disebut sebagai gizmos.
 • Asal-usul dari "alat" kata menelusuri kembali ke abad ke-19. Menurut Oxford Inggeris Kamus, ada bukti anekdotal untuk kegunaan "alat" sebagai nama tempat untuk item teknikal yang tepat nama seseorang tidak dapat mengingati sejak tahun 1850-an, dengan 1886 buku Robert Brown Spunyarn dan buih laut, Seorang anak pelaut keluar log dari perjalanan dan rumah di gunting teh China yang mengandungi penggunaan awal dikenali di cetak. Etimologi dari kata tersebut dipertikaikan. Sebuah cerita beredar luas berpendapat bahawa kata alat itu "diciptakan" ketika Gaget, Gauthier & Cie, syarikat di balik pembangunan yg dicetak Patung Liberty (1886), membuat skala-kecil ...


 • Acer Tablet Iconia W500 Tab dan Acer Iconia A500 Tab akan dilancarkan di Eropah pada tarikh 8 April. Kedua-dua model ciri-ciri skrin sentuh 10.1 inci dengan backlight LED dengan resolusi 1280 x 800 piksel, sebuah solid state drive 32 GB, Wi-Fi 802.11 b / g / n dan output HDMI. [...]  


   
 • Akses, membeli, dan bahkan memberikan aplikasi.Setiap aplikasi yang anda download dari App Store iPhone membuat anda berbuat lebih banyak lagi. Dan dengan ratusan ribu aplikasi untuk memilih daripada, kita bererti banyak lagi. Masukkan App Store untuk berbelanja untuk aplikasi yang luar biasa di hampir setiap kategori: permainan, gaya hidup, rangkaian sosial, dan pendidikan, sebagai permulaan. Banyak aplikasi bahkan percuma. Jika anda hanya browsing, App Store membuatnya mudah. Anda boleh melihat apa yang baru di Feature, semak Top 25, dan gerakkan beberapa screenshot. Cari aplikasi dengan melakukan carian cepat, kemudian download mereka di mana-mana anda berada dan mula menggunakan mereka akan .* Anda juga boleh membeli aplikasi untuk menghantar sebagai hadiah kepada teman dan keluarga.

   
Learn more about apps on iPhone
   
 • Tetap up to date.Pemaju terus meningkatkan aplikasi mereka. Apabila anda melawat App Store, ikon Update menunjukkan anda bila kemas kini sedia untuk sebuah aplikasi yang anda miliki. Dengan air paip, anda boleh men-turun kemas baik satu per satu atau semua sekaligus. Kemudian anda akan selalu mempunyai versi terbaru.


  • Dapatkan cadangan.Dengan begitu banyak aplikasi yang tersedia, anda memerlukan cara mudah untuk mencari yang baru untuk menikmati. Di situlah Genius masuk Dengan hanya air paip, Genius memberikan cadangan yang peribadi untuk aplikasi yang mungkin anda sukai berdasarkan aplikasi anda dan orang lain telah men-download.  • Belum lama lalu kami menulis tentang baru tanpa notis belum smartphone dari Nokia dengan keyboard QWERTY. Motorola cuba untuk tidak jatuh di belakang para pesaing, dan secara rasmi mengumumkan QWERTY slider sendiri, bernama Motorola manual QA30. Setelah semua rumor dalam beberapa hari terakhir, Motorola akhirnya disajikan telefon baru, yang dibuat dengan pecinta mesej teks dalam fikiran. Mengambil dalam pertimbangan, bahawa Motorola jarang keluaran sesuatu yang baru sekarang ini memang sudah menggandakan bunga untuk produk baru. 
  • Telefon dengan keyboard QWERTY mempunyai bahagian mereka sendiri pasaran. Modern kali dikembangkan jenis baru komunikasi - melalui mesej teks dan aplikasi instant messaging. Hal ini sangat tidak selesa untuk menaip mesej panjang pada keypad telefon biasa, dan sementara banyak orang boleh hidup dengan itu, seseorang tidak boleh. Ini adalah penonton untuk keyboard QWERTY membolehkan telefon, seperti yang satu ini. Motorola manual QA30 adalah sel CDMA telefon yang slider Motorola pertama dengan keyboard QWERTY lengkap. Memiliki set lengkap fungsi multimedia moden, seperti QVGA 2.5 "display, video dan audio playback (senarai format yang disokong termasuk MIDI, MP3, AAC, AAC +, AAC + Enhanced, WMA v9 untuk audio dan H.263 MPEG4, WMV v9 . untuk video), microSDHC menyokong hingga 8 GB, Bluetooth Stereo, Kamera 2 megapiksel dengan video recording, dan 3,5 headphone jack untuk pecinta muzik sejati fungsi internet juga ada, dan mereka sangat dilakukan - fitur lengkap HTML browser, E terintegrasi-Mail dan IM fungsi (yang mengambil manfaat penuh daripada keyboard QWERTY - input teks sangat lebih cepat dari pada telefon standard keypad) 128 MB RAM memberikan kemungkinan besar untuk multitasking, 256 MB built-in memori meninggalkan banyak ruang bahkan jika anda lupa. kad anda di rumah Las, tetapi tidak sedikit -. model ini mempunyai sokongan aGPS, jadi jika pembekal menyokong fungsi ini pengguna akan dapat mengesan kedudukan mereka di atas peta.

   Bateri juga cukup mengesankan untuk bateri 940 mAh - sampai dengan 4,5 jam dalam mode bercakap dan sampai 15 hari dalam siap sedia. Telefon ini cukup tebal (kerana keyboard sliding), tapi secara keseluruhan ukurannya tidak besar, sehingga akan cocok di hampir setiap saku: 82 x 61,6 x 17 mm, berat 120g.

   Kebaruan ini menarik dari Motorola akan dikeluarkan di kedai-kedai pada bulan November 28 di Amerika Syarikat, ada maklumat tentang negara-negara lain belum. Malangnya, ini bukan smartphone, tetapi memiliki seperangkat ciri-ciri yang mengesankan untuk telefon biasa dan akan popular di antara orang-orang muda dan aktif, yang suka untuk menghantar mesej teks dan mendengar muzik.
     
   3G Internet berkelajuan tinggi 

  • Generasi ketiga rangkaian mobile membawa keselesaan internet broadband ke telefon anda. Cepat kelajuan pemindahan data - hingga 384 kbps - memberikan anda cepat, akses mudah ke dunia panggilan video, multimedia audio dan video streaming, web surfing, mesej dan e-mel ke mana-mana anda pergi.

   Jam Tangan Walkie Talkie
  • Jam tangan Walkie Talkie mempunyai dibina di tunas mikrofon dan telinga untuk membantu anda mendengar pasangan anda. Selain itu, telah Volume Controller Keselamatan suara keras sehingga tidak merosakkan telinga anda.Boleh pcya k?Hurmmmm..,,,,?!
   Telefon tertipis yang pernah dilihat
  • Pintu dibuka untuk telefon tertipis yang pernah lihat sebelumnya. Ini merupakan prestasi menakjubkan dalam hal saiz yang sama dengan kad kredit biasa. Bahkan lebih mengesankan daripada yang sudah ada model yang kompetitif, telefon ini yang sepatutnya disebut telefon bimbit KARTU akan di pasaran India pertama. kad kredit saiz telefon terbukti menjadi benar-benar tanda tahan air model baru, yang membolehkan anda merasa bebas ketika sedang hujan. Hal ini dapat dengan mudah ditempatkan dalam dompet anda dan menemui tempatnya di dalam salah satu beg anda.
   
    
  Kyocera EOS dengan tubuh penuh skrin OLED fleksibel
  • Kyocera pemaju yang tinggal di San Diego dan Bangalore telah berkongsi syukur landasan mereka yang menggabungkan teknologi telefon mobile besok. Pada pandangan pertama konsep telefon Kyocera EOS nampaknya tidak mempunyai lebih daripada tujuh atau sepuluh peratus dari bahagian mata kita terbiasa. Jika EOS merupakan produk akhir, tidak akan perlu dipasang untuk mengisi semula, akan menampilkan ergonomi sangat inovatif dan sensasi sentuhan kulit manusia. Semua yang walaupun semua dengan teknologi yang sudah digunakan saat ini tetapi belum pernah bersatu dalam telefon. 


   Nokia memperluaskan siri C dengan telefon dual SIM khidmat   
  • Tidak akan menjadi kejutan bagi siapa saja jika saya mengatakan bahawa blog kita tidak sangat sedikit sampul, sehingga untuk berkata, bicara telefon. Mereka tidak sangat menarik untuk berbicara tentang serta membaca tentang, sehingga kita sering pergi untuk sesuatu yang lebih bersemangat dan mencengkam. Tapi aku ingin berbicara tentang orang-orang Nokia telah mengumumkan hari ini di Nairobi, Kenya - empat peranti siri C baru. anggaran telefon Nokia adalah salah satu-satunya di pasaran yang saya fikir ada gunanya. Itu kerana mereka benar-benar menempel dengan mereka kerana ini adalah bagaimana Nokia telah menjadi seperti sekarang ini. Terakhir kali saya cek website mereka mereka tidak kurang dari sepuluh murah untuk membeli, mudah mendatang telefon. 
   
  • Sepertinya kacamata dan sangat ringan tetapi mempunyai dua skrin kecil LCD dan telefon telinga built in Dengan bantuan iTheater indah nya anda boleh menonton filem kegemaran anda di mana-mana dan high akan menjadi seperti pada TV skrin lebar.
    
  • itu adalah telefon nyata di luar, tapi rahasianya adalah inside.Its paparan LCD skrin sentuh dan membolehkan anda untuk menggunakan menu projektor dan gambar perubahan, gambar, grafik frasa, kata-kata dan bahkan warna

  Mini Vortex mencipta fenomena di depan anda  • Jika anda kebetulan untuk mencintai segala sesuatu X-Men, dan benar-benar jungkirbalik setiap kali Storm muncul, maka anda mungkin mahu hadiah ini padanya - yangVortex Mini. Nama itu sendiri akan menjelaskan semuanya, kerana sebenarnya tornadobersaiz kecil yang akan kemarahan dalam 'ekosistem' lampu, di mana mata anda jugaakan terpesona oleh semua warna merah, biru dan hijau bergantian untuk itu ditambahsentuhan pelbagai .

  • Tentu saja, untuk £ 19,99 pop, ini akan membuat untuk sepotong cukup menarik dariperbualan di ruang tamu anda setiap kali anda meng-host acara sosial, di mana ia jugamampu berfungsi sebagai lampu samping tempat tidur sendiri, menyediakanpersekitaran yang menyejukkan yang sempurna untuk tidur setelah semalamanberpesta keras. Mekanisme pam diam di dasar akan membuat pusaran kecil di dalam,sehingga tidak akan merobek bilik anda hidup dengan kemalangan.

  Fine Facial Hair Remover

  • Yang satu ini untuk para wanita - terutama mereka yang   memiliki banyak fungsi sosial untuk mengurus sepanjang tahun. Setelah semua, bahkan jika anda berpakaian dengansembilan dengan pernak-pernik bergantung di leher anda yang akan menempatkanbahkan Ratu Inggeris untuk malu, semua orang akan berjumlah sia-sia jika andakebetulan mempunyai beberapa rambut wajah berkeliaran dengan cara yang tidakdiingini.

  • Di sinilah Fine Facial Hair Remover dapat membantu, dan sebagai namanya, perantiini akan keluar semua dalam menghilangkan denda tersebut, sukar dihubungi rambutwajah yang selamat dari waxing tradisional atau kaedah tweezing. Unit ini dilengkapidengan kumparan berputar yang akan zap jauh pendek, rambut halus pada akar,mencegah rambut tumbuh ke dalam dan meninggalkan kulit halus hingga enam minggu.Ini adalah coil hypoallergenic, sehingga tidak ada kebimbangan tentang melanggardalam kes buruk jerawat selepas itu. Disokong oleh dua bateri AAA, Fine Facial HairRemover boleh menjadi milik anda sebanyak $ 39,95.


  Mad Catz pencetus Gamer di dunia


   • Mad Catz, sebuah syarikat yang membawa banyak aksesoris game di platform yangberbeza, baru saja mengumumkan alat dengar TRITTON baru AX Pro yang akanmembuat jalan menuju Xbox 360 dan PS3 konsol. Setelah semua, Mad Catz tahubetapa pentingnya untuk mempunyai hak jenis alat dengar jika anda ingin mengambilsemua hingar dan suara permainan yang ditawarkan apabila andamemaksimumkanpengalaman gaming anda.
   Anda controller. Tidak alat, tidak gizmos, hanya anda!
   • Kinect membawa permainan dan hiburan untuk hidup dalam cara-cara baru yang luarbiasa tanpa menggunakan controller. Bayangkan mengendalikan filem dan muzikdengan melambaikan tangan atau suara anda. Dengan Kinect, menguap teknologi,membiarkan sihir alami dalam diri kita semua bersinar.
   • Mudah digunakan dan langsung menyenangkan, Kinect mendapatkan semua orangdari sofa dan bergerak, tertawa dan bersorak-sorai. Lihat bola? Kick itu. Ingin bergabung dengan rakan-rakan di kesenangan? Cukup melompat masuk
   • game Controller-tidak bermaksud mainkan seluruh tubuh. Kinect menanggapibagaimana anda bergerak. Jadi jika anda harus menendang, kemudian menendang.Jika anda perlu melompat, kemudian melompat. Anda sudah tahu cara bermain. Yangharus anda lakukan sekarang adalah untuk mendapatkan dari sofa.


   ;p cuBe men game kinEct ni kt uma..,,mSty beSh pnYe laa...,,xpYh men gmE toKeN lg..,,pnDpt s=Ye ni adlh gaMe plg tRhebT pnH diciPta an slAyEN komPuteR,tLefon,tV,radiO,n aLat musiK.,,, ..,,,so guNa an gaMe tu uNtuk hibUran smenTara sbG mNgisi msE lapNg or paS stuDie..,,,n jGn lbEh msE laK mngHadp gaMe tu jek ok..reNung2 an..,, :);aerilozad
   Sony Ericsson XPERIA Play
   Sony Ericsson XPERIA Play


   Penerangan
   • Sony Ericsson XPERIA Bermain adalah OS Android smartphone yang mengandungisatu set kawalan game yang berdedikasi, serta kemampuan untuk bermain gamePlayStation.

   Ia mempunyai standard PlayStation D-pad, dan X, O, butang aksi persegi dan segitiga,dan trackpad yang juga telah disertakan.


   Spesifikasi Cepat

   Sistem Operasi: OS Google Android 2.3
   Saiz Skrin: 3,7 inci
   Keyboard Type: On-skrin
   Komunikasi: CDMA, EVDO, GPRS, GSM, EDGE, Wi-Fi
   Kamera Resolusi: 8.0 megapixel
   GPS: Tidak
   Release Date: 2011/03/31   No comments:

   Post a Comment

    follow me on Twitter
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...